Ingyenes ügyfélszolgálat
Ügyintézés

A PPPoE kapcsolat létrehozásához Windows 7 rendszerben kérjük kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Kattints a Start gombra, majd a Control Panel-t válaszd ki
 2. Lépj be a Network and Internet menübe
 3. Lépj be a Network and Sharing Center menübe
 4. Válaszd ki a Set up a Connection or network opciót
 5. Kattints a Connect to the Internet gombra, majd kattints a Next gombra
 6. Válaszd a Set up a new connection anyway opciót
 7. Válaszd a Broadband (PPPoe) opciót, mint létrehozandó kapcsolattípust
 8. Írd be az internet eléréshez kapott felhasználó nevet és a jelszót. Ha nem ismered ezeket, kérlek hívd a 0749-060566 vagy 0265-577888 telefonszámok egyikét.
 9. Pipáld ki a Remember this password opciót
 10. A Connection ablakocskába írd be: Digicomm
 11. Kattints a Connect gombra az internethet vaó kapcsolódáshoz
 12. Befejezésképpen kattints a Close gombra. A kezdőképernyőn az óra mellet meg fog jelenni az internetkapcsolatot jelző ikon – egy számítógép képernyő formájában

A PPPoE kapcsolat létrehozásához Windows XP rendszerben kérjük kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Kattints a Start gombra, válaszd ki a Control Panel-t, majd kattints a Network and Internet Connections ikonra
 2. Kattints a Network Connections-ra, majd a Network Tasks ablakocskában válaszd ki a Create a new connection opciót
 3. Mikor elindul a kapcsolatot létrehozó segédprogram, kattints a Next gombra
 4. Válaszd ki a Connect to the internet opciót, majd kattints a Next gombra
 5. Válaszd ki a Set up my connection manually opciót, majd kattints a Next gombra
 6. Válaszd ki a Connect using a broadband connection that requires a user name and password opciót, majd kattints a Next gombra
 7. Az ISP Name mezőbe írd be: Digicomm, majd kattints a Next gombra
 8. Írd be az internet eléréshez kapott felhasználó nevet és a jelszót. Ha nem ismered ezeket, kérlek hívd a 0749-060566 vagy 0265-577888 telefonszámok egyikét.
 9. Erősítsd meg (írd be ismét) a jelszót, majd kattints a Next gombra
 10. Válaszd ki az Add a shortcut to this connection on my desktop
 11. Befejezésképpen kattints a Finish gombra. A kezdőképernyőn meg fog jelenni az internetkapcsolatot jelző ikon.

Panaszeljárás

A Digi Communication Kft termékeivel és telekommunikációs szolgáltatásaival kapcsolatos panaszokat a felhasználók – jogi- vagy magánszemélyek – a következőképpen tudják hozzánk eljuttatni:

a)Telefonon, az alábbi számok bármelyikén:
0749060566 minden nap –  8:00-20:00 óra között
0265577888 hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között és szombaton 09:00-13:00 óra között
b) SMS-ben, a 0749060566 telefonszámon, non-stop
c) e-mailben: office@digicomm.ro
d) postai úton, a következő címre: Centrul de Relații cu Clienții, SC Digi Communication SRL, str. Principală nr. 168/A, Sovata, jud. Mureș.
e) illetve írásban is be lehet nyújtani a panaszt közvetlenül az ügyfélszolgálati központunkhoz az alábbi címen: Centrul de Relații cu Clienții, str. Principală nr. 168/A, Szováta, Maros megye

A panasznak tartalmaznia kell az ügyfél nevét és elérhetőségét a telefonszámával együtt, illetve a panasz okának részletes leírását is. Bármilyen, a Digi Communication Kft. termékeivel és/vagy szolgáltatásaival kapcsolatos szóbeli- vagy írásos reklamációt az átvételtől számítva legkésőbb 30 munkanapon belül megválaszolunk a fent említett kommunikációs csatornák valamelyikén.

Minden beérkező panaszt egy egyedi sorszámmal regisztrálunk, amit a panaszkövetésekre és -megoldásokra kifejlesztett elektronikus felületen tudunk nyomon követni.

Ügyfeleink írásos panaszait az ügyfélszolgálatunk címén hétköznapokon 8:00-16:00 között fogadjuk, kivéve a hivatalos munkaszüneti napokat.

A reklamációkat ügyfeleink kérése függvényében írásban vagy szóban válaszoljuk meg, amiket a panasztételkor létrehozott egyedi regisztrációs szám alapján lehet ezeket követni és ellenőrizni.

A technikai meghibásodások kijavításának határideje – ez alatt a Digi Communications Kft által ellenőrzött és igazolt meghibásodásra vonatkozó reklamáció nyilvántartásba vételének időpontja és a hibaelhárítás megvalósulása között eltelt időszakot értjük. Ez a határidő nem haladhatja meg a két munkanapot. Ezen határidő túllépése esetén az ügyfél igényelheti számlájának szerződés szerinti csökkentését.

A telefonszolgáltatással kapcsolatos reklamációkat ügyfeleink írásban kell megtegyék a számla kiállításától számított harminc napon belül. Minden reklamációnak tartalmaznia kell a vitatott összeget és a számlázott/vitatott hívásokat és/vagy szolgáltatásokat.

A panasz rendezése alatt az ügyfélnek a  vitatott összegre vonatkozó fizetési kötelezettségét felfüggesztjük, de  a fennmaradó összeget a fizetési határidőn belül köteles törleszteni. Amennyiben a reklamáció nem találtatik jogosnak, az ügyfél a kifizetetlen összeget a panasz elutasításáról szóló értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül köteles megfizetni.

A felhasználóknak a telekommunikációs eszközök és -kiegészítők garanciális ideje alatti meghibásodására vonatkozó panaszait, az érvényes törvénykezés értelmében és/vagy a garanciális tanúsítványnak megfelelően, a készülékeknek a Digi Communications Kft. bármely munkapontján való leadásától számított 15 napon belül rendezzük.

Egyes kivételes esetekben, a meghibásodás természetének és komplexitásának függvényében, a reklamációk rendezésének ideje, az ügyfél előzetes tájékoztatását követően, további harminc munkanappal meghosszabbítható.

Amennyiben a panasz nem oldható meg a felek kölcsönös megelégedésével, az ügyfélnek lehetősége van panaszával valamely felhatalmazott szabályozó hatósághoz (nemzeti hírközlési hatóság – ANCOM, fogyasztóvédelem – ANPC, stb.) vagy az illetékes bírósághoz folyamodni.

 
  Sebességteszt